Cyklar i Enköping - Gå hit, cykla hem!

Hos Cykelhörnan hittar du det bredaste utbudet av kvalitetscyklar i Enköping - vi har cyklar från ledande märken till alla i familjen. Hos oss får du alltid en personligt justerad cykel och fri service tre till sex månader efter köpet. Välkommen att köpa cykel hos Cykelhörnan!

Vilken typ av cykel behöver du?

Vare sig du är ute efter en lättrampad standardscykel eller hybridcykel, en exklusiv racercykel, en mountain bike (mtb) i barnstorlek eller en bra trehjuling hittar du vad du behöver hos Cykelhörnan.

Är du snarare ute efter en elcykel, eller till och med en tandemcykel? Vi har det också. Av utrymmesskäl står det inte hundratals tandemcyklar inne i butiken men det vi inte har framme kan vi beställa hem.

Provkör cykeln

Hos oss kan du provköra cykeln utanför butiken innan du bestämmer dig. Tillsammans ser vi till att cykeln passar just den person som ska använda den.

Märkescyklar av hög kvalitet

Det ska vara roligt att cykla. Vår erfarenhet är att bra kvalitet och rätt sorts cykel är viktigt för att cykeln inte ska bli stående där hemma. Vi säljer därför cyklar i olika storlek och utföranden från

Vad ingår vid köp av cykel?

En välskött cykel ger glädje och motion i många år. Vid köp ingår

  • fri service. Kostnadsfritt 3 - 6 månader efter köpet. Vi går då igenom och justerar alla rörliga delar på cykeln, kollar lufttryck i däcken etc. (Gäller ej punktering eller misskötsel).
  • självriskeliminering. Täcker självrisken vid eventuell stöld första året.

Cykeltillbehör

Ibland vill man ha det lilla extra till cykeln. Andra gånger behöver man reservdelar. Hos oss hittar du det mesta du kan tänkas vilja ha - cykelhjälmar och cykeldäck självklart, cykelslangar, cykelpumpar, cykelkläder och mycket, mycket mer.

Behöver du råd och tips inför ditt cykelköp?

Vi på Cykelhörnan har jobbat med cyklar i flera generationer. Vi har därför hunnit samla på oss en massa kunskap och ger dig gärna tips och goda råd!

Öppettider

Butiken

Vardagar: 9.30 - 18.00
Lördagar: 10.00 - 14.00

Verkstaden

Måndagar - fredagar: 8.00 - 16.00
802