Om Cykelhörnan i Enköping

Vi på Cykelhörnan har sålt cyklar till Enköpingsborna i tre generationer och hoppas att även du som är ny i stan ska hitta till oss. Sedan 1950-talet finns vi på Kungsgatan 4 - välkommen in till Cykelhörnan i Enköping!

Kunskap, kvalitet, service

I butiken har vi ett brett sortiment av kvalitetscyklar från ledande märken i Sverige. För oss är det viktigt att du blir nöjd med din nya cykel och vi erbjuder därför personlig service både vid själva köptillfället och fri genomgång av cykeln efter att du har rullat med den ett tag.

Förutom cyklar säljer vi trädgårdsmaskiner, jakt- och fiskeprodukter samt fritidskläder av hög kvalitet. Efter alla år i branschen har vi hunnit skaffa gedigen kunskap om dessa produkter. Vi är glada att kunna bidra med vår kunskap och svarar gärna på alla dina frågor!

Högsta kreditvärdighet och årets handlare

Cykelhörnan har belönats med högsta kreditvärdighet, riskklass 5 enligt UC Risk. För några år sedan blev familjen Karlsson också Årets handlare i Enköping, framröstad av Enköpingsborna. Priset delas ut av Svensk Handel.

Cykelhörnans historia

Äldre Enköpingsbor talar gärna om Lasse i backen eller Lasse i hörnan när de ska till cykelbutiken. Morfar Erik Larsson började som springschas hos Heinemann 1919, vid sex års ålder. Butiken sålde på den tiden cyklar och radioapparater. Erik köpte firman strax före andra världskriget och butiken bytte namn till Erik Larssons cykelaffär. Butiken låg fram till 1950-talet på Kungsgatan 11.

På 1970-talet var det dags för generationsväxling och familjen passade då på att bredda verksamheten till att omfatta även trädgårdsmaskiner. Sedan dess har det hunnit ske ytterligare en generationsväxling och Cykelhörnan AB företräds numera av Per "Pelle" Karlsson.

Öppettider

Butiken

Vardagar: 10.00 - 18.00
Lördagar: 10.00 - 14.00

Verkstaden

Måndagar - fredagar: 8.00 - 16.00
807